Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka


Food.hr cijeni Vašu privatnost i zato su Vaši podaci kod nas pažljivo sačuvani.

Sve posredovane informacije zaštićene su od pristupa treće strane, a ova pravila određuju i reguliraju kako web i mobilni servis food.hr koristi te štiti sve informacije koje korisnici istome dostavljaju prilikom korištenja food.hr web i mobilnog servisa.

Zaštita Vaših osobnih podataka znaci da nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način, Vaš kontakt i osobne podatke nikada nećemo dati trećoj strani, a Vaš kontakt i osobni podaci mogu se dati trećoj strani samo uz Vašu dozvolu.

Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca i njima se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.)

Food.hr radit će na obradi osobnih podataka (primjerice prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba, provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija), a u svrhu upoznavanja s kupovnim navikama korisnika, u informativne svrhe te svrhe promidžbe usluga i proizvoda.

Registracijom na internetskoj stranici www.food.hr, narudžbom kao korisnik ili pristupanjem samoj stranici korisnik daje suglasnost food.hr web i mobilnom servisu da obrađuje njegove podatke navedene u registracijskoj formi, podatke o narudžbama kao i podatke dostupne u procesu plaćanja usluge.

Food.hr koristit će osobne podatke isključivo za ispunjavanje narudžaba korisnika, u tehničke svrhe poput administracije, u svrhu poboljšanja i optimizacije svoje usluge te opću komunikaciju s korisnikom.

www.food.hr koristi kolačiće. „Cookies“ odnosno kolačići su male tekstne datoteke koje se pohranjuju na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. Oni također služe radi optimalnog rada web stranice te kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo pregledavanja i korištenja. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića koje je moguće i blokirati nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke mogućnosti vam neće biti dostupne te bi sam čin blokiranja mogao imati negativan učinak na korištenje web stranice.

Vrati se na vrh stranice